ZTE Grand S II permite fotografierea prin comandă vocală

Producătorul chinez de telefoane mobile ZTE a hotărât ca noul smartphone emblematic, ZTE Grand S II, să fie integrat cu tehnologie de control vocal proprie.

zte-grand-s2Potrivit comunicatului de presă oficial al companiei,  Grand S II va beneficia de tehnologia de control vocal, care poate recunoaște vocea proprietarului, prin care acesta poate să deblocheze smartphone-ul, să activeze anumite aplicații, inclusiv software-ul pentru camera foto, cu care apoi poate face o fotografie selfie. Dotat cu un procesor quad core Qualcomm Snapdragon 800 de 2,3 GHz și cu 2 GB RAM, Grand S II rulează cu Android 4.3 Jelly Bean. Are un display de 5,5 inch cu rezoluție de 1080p, o cameră de 13 mega pixeli în spate și una de 2 mega pixeli în față, iar bateria poate încărca până la 3 000 de mAh. Capacitatea de stocare este de 16 GB. Este, de asemenea, dotat cu sistemul de reducere a zgomotului de fond triple-MIC pentru a oferi o calitate ridicată a apelurilor, precum și o capacitate de înregistrare vocală de precizie, precum și difuzoare Dolby.

Grand S II mai include și o caracteristică asociată, My-Drive, care utilizează sistemul de identificare vocală pentru a putea prelua comenzile de destinație cu acuratețe mai mare. Tehnologia va ajuta la reducerea distragerii atenției șoferilor de la condus prin oferirea unui sunet mult mai clar și a posibilități de acceptare a comenzilor vocale, atât pentru apelurile vocale cât și pentru muzică.

O altă lansare pe care o face ZTE este Projector Hotspot, un proiector hotspot Wi Fi dotat cu receptor GSM 4G LTE și o baterie de 5 000 mAh. Utilizatorii pot să-și distribuie contentul de pe laptop, smartphone sau tabletă prin conectarea la Projector Hotspot. Acesta poate fi controlat prin ecranul tactil de 4 inch iar echipamentele pot fi conectate prin portul Wi Fi 802.22 b/g/n. În plus, proiectorul video poate oferi o luminozitate de până la 100 de lumeni și imagini de până la 120 inch (aproximativ 300 cm) cu rezoluție de 1080p. Projector Hotspot are câteva porturi de conectare, printre care un port USB, unul HDMI, unul audio, pe lângă conexiunea Bluetooth. Echipamentul rulează cu Android 4.2 Jelly Bean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*