Google lansează Uptime, un serviciu de streaming cu comentarii în timp real

Area 120, proiectul prin care Google își stimulează angajații permițându-le să-și învestească 20% din timpul petrecut la locul de muncă la dezvoltarea de aplicații și servicii proprii, a dat primul rod: Uptime, un serviciu-aplicație care permite vizionarea aceluiași clip de pe YouTube împreună cu alte persoane, beneficiind de caracteristicile unei transmisiuni live (comentarii în timp real, etc.).

Aplicația propriu-zisă care oferă acces la serviciul Uptime este disponibilă deocamdată doar pentru iPhone și poate fi descărcată din magazinul oficial de aplicații App Store, iar pentru a putea fi utilizată mai întâi trebuie activată cu unul dintre codurile oferite pe contul oficial de Twitter.

Spre diferență de Periscope, la care probabil v-ați gândit citind rândurile de mai sus, Uptime nu permite înregistrarea video-urilor și transmiterea lor ulterioară prin streaming. Nu permite nici transmisiunile video în direct, funcție deja integrată în aplicația oficială a YouTube.

Este vorba de o aplicație care vă notifică de existența noilor video pe YouTube și vă dă posibilitatea să le urmăriți împreună cu prietenii sau necunoscuți din toate colțurile lumii, putând interacționa în timp real cu aceștia ca și cum de o transmisiune live ar fi vorba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*