Bitcoin acceptat ca valută valabilă de către avocații australieni

Fraternitatea legală a făcut o primă incursiune în domeniul utilizării Bitcoin ca valută pentru plata serviciilor prestate.

bitcoinLegalVision, un furnizor australian de servicii juridice, este prima companie de acest fel care permite clienților săi să plătească cu Bitcoin pentru serviciile sale juridice. Bitcoin este o monedă digitală descentralizată și permite utilizatorilor să transfere bani de pe Internet fără a utiliza o bancă. De asemenea, le permite acestora să tranzacționeze în mod direct.

LegalVision a introdus suport pentru Bitcoin pe 21 Ianuarie. Directorul executiv al companiei, Lachlan McKnight, a spus el a fost interesat în folosirea valutei cripto-digitale deoarece o asemenea abordare este în concordanță cu accentul pe care firma îl pune pe prezența on-line în efortul ei de a crește eficiența și inovația. „LegalVision este o afacere progresivă și inovatoare, iar noi facem apel la o nouă generație de proprietari de afaceri, care văd beneficiile financiare pe care le prezintă rezolvarea tuturor problemelor lor legale on-line”, a spus el. „Bitcoin reprezintă evoluția naturală de care gândire, iar această valută ar putea fi viitorul sistemelor de plată online.”

McKnight a declarat că firma sa utilizat cele mai recente tehnologii pentru a face serviciile sale pe cât de ieftine și de ușor de utilizat ar fi posibil. „Noi oferim consiliere juridică on-line și documente digitale, deci are sens să începem să utilizăm moneda digitală”, a declarat McKnight.

Bitcoin a devenit o valută de importanță internațională în ultimele șase luni. Acesta a fost primită cu căldură de către unele bănci mari, dar și cu o oarecare prudență de către unele agenții guvernamentale. Spre exemplu, Banca Centrală a Chinei a interzis creditorilor să folosească banii virtuali, în timp ce autoritățile bancare din Finlanda au spus că Bitcoin nu este o monedă reală. Cu toate acestea, multe entități din sectorul privat au adoptat moneda. Un purtător de cuvânt al Citigroup a spus că Bitcoin ar putea îmbunătăți relațiile sociale în general și în special relaxarea tranzacțiilor financiare. Sucursala eBay din Marea Britanie va începe să permită utilizatorilor să cumpere și să vândă în Bitcoin pe 10 Februarie, iar în ianuarie, Canada a instalat primele sale de ATM-uri Bitcoin, care permit oamenilor să facă schimburi valutare și tranzacții financiare cu monedă digitală. La 16 ianuarie, Asociația Națională de Baschet cu franciza Sacramento Kings a devenit prima echipa de sportivi profesioniști de nivel internațional care acceptă plăți prin Bitcoin.

McKnight a declarat că LegalVision a fost în mod constant înaintea tendinței generale, cu abordarea sa asupra aspectului tehnologic. „Clienții noștri înțeleg confortul și eficiența financiară care rezidă din oportunitatea de a profita din plin de noile tehnologii”, a spus el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*